Tuesday, September 28, 2010

Digi iPhone 4 Real

DAY 3

I want, I get the best deals on the Turbo 3G Network

*translate

saya mahu, saya dapat berurusan dengan rangkaian 3G berenjin Turbo :)

Jadi dimana saya boleh mendapatkannya?

Mestilah dengan Digi..

Digi adalah antara rangkaian talian yang sangat murah! Sesuai dengan gadis-lower-bajet-maintenance-rendah macam i :). Semua nak yang kualiti terrrrbaik tapi nak murah je. mahal sikit i terus reject. Untung tau dapat i...HAHA sempat promosi diri sendiri.. Ok berbalik pada khidmat Digi, semua nya bertambah bagus seiring dengan pertambahan kemajuan negara. Kalau dulu masuk semak belakang rumah sikit pun susah nk dapat line, sekarang kalau naik cameron atau lalu jalan bengkang bengkok Gua Musang tu confirm boleh buat video call dengan boyfriend yang berada jauh nun di utara atau mana-mana pun.

Kalau rangkaian lain, nak murah mesti nak kena sama geng. Tapi Digi tak! dia layan semua tanpa mengira darjat bangsa atau usia.. Tu yang memang i suka dengan Digi.

Kalau dapat iPhone ni, automatic didaftar dengan iDigi Postpaid Plans :)))


Boleh nampak tak murahnye harga dia?

Kalau kita ambik pakej yang paling mahal pun bulanan baru RM158.00.. Tak sampai 5 6 ratus pun. Memang mengujakan! Lepas tu benda palin basic kita suka buat ialah main-hantar-sms-kacau kawan-baik  cuma 10 sen per sms. Bukan 15 sen ye!

Lepas tu yang paling best.......internet line adalah tiada extra charge bila kita terguna melebihi quota..best kan? :) Quota untuk pakej paling mahal (ceh aim yang mahal je!) ialah 1000 min. Lebih kurang 16 jam. Lepas tu kalau terlebih takde extra charge ye kawan-kawan... muntah la kau main internet!

Friend n Family paling best! Dapat buat 6 nombor untuk kau call gayut dengan adik beradik atau kawan yang dah sampai lebam..lepas tu nk dapat lagi faedah nya buat supplementary line untuk suami dan anak-anak terus dapat call, sms, mms semua free ;)

tak sabar ;)

No comments:

Post a Comment