Thursday, November 25, 2010

Whishlist for next year

Bila jenguk-jenguk blog orang lain semua pun nak ada whishlist. Aku pun teringin jugak nak buat entry yang berunsur angan-angan yang mungkin bole dicapai dalam masa sekejap atau mungkin tak berapa sekejap.. Mari kita saksikan serba sedikit angan-angan saya untuk next year. Nasib baik berangan tu percuma kalau kena bayar sejam RM5.30 parah jugak!


 Mendahului senarai teratas. Kereta jenis begini paling sesuai untuk aku bawak kerana baru setahun pakai si putih, dah macam-macam corak, kerosakan yang berlaku di badan nya.. kesian si putih dapat tuan yang kasar ganas tapi ayu macam aku .. aku harap dia mampu bertahan dengan aku sehingga hutang habis dibayar dengan bank..



 Di tempat kedua. Bukan! bukan aku nak membuka sebuah perniagaan berasaskan spa atau kecantikan .. cuma molek rasanya kalau dapat menghabiskan masa satu hari bersama ibu/ adik/ kawan perempuan memanjakan diri di spa yang tak semestinya mewah tapi mampu melonggarkan segala otot, merefreshkan otak... kan best..kan best! sorang-sorang tak best!

benda di atas ni adalah menjadi idaman. Tapi sebab gaji kecik dan kalau beli pun macam takde keperluan sangat sebab aku bukan jurugambar sepenuh masa apatah lagi separuh masa. Kalau majlis-majlis yang memerlukan kamera dipetik pun aku tengok mood. Kalau rasa nk ambik gambar baru aku pegang kamera... tapi benda diatas ni sentiasa menjadi idaman kalbu..



 Pasangan adik beradik yang sungguh gojes! Kalau dapat hadiah birthday pun best ni :p


Aikk tetibe...cantik kan design yang atas ni??? cantik kan!!!

semuanya berunsurkan kebendaan duniawi. Terbukti aku seorang yang materialistik! yeahhhh!!

2 comments:

  1. everybody is materialistic..ade ke yg x materialistic zmn skrg ni? semua org mesti ade keinginan nak itu & nak ini..

    ReplyDelete