Friday, May 22, 2009

Bisikan dunia..

Sangap okey hari ni..

Banyak sbnanya nk dicatatkan disini..tp mcm blur..
mula-mula skali..pasal pilihanraya Dun Penanti..kan BN dh announce smlm diorang x masuk bertanding. Nape ye? Memang lah dah dijelaskan secara terperinci. tp kita semua tau sebab apa kn..? takut kalah ye? bila rakyat mula bersuara memang macam tu kan. kita pun x kan selamanya nk ditipu..

kemudian, pasal panggilan mat rempit kepada Samseng Jalanan. dengan alasan mat rempit itu menyebabkan mereka terasa seperti jaguh dan mula berlagak samseng. tp kalau kita dh betul2 panggil diorang samseng, memang semua akan tunjuk taring lah. semua betul2 jadi samseng. Plislah..lepas ni mesti lagi banyak kes2 yg diorang buat..bagi aku panggil je perosak bangsa. Dah memang betul2 perosak kot. Tanye je mat2 rempit tegar tu dah bape banyak anak gadis rosak sebab diorang.

aku ni dh kenapa...? saje nk bangkitkan isu semasa disini. Geram jugak kadang2. Makin maju negara kita, makin menjadi2 masalah sosial ni..

Next week ada perkhemahan kat Ulu Bendul. Diorang suh aku pegi. tp cam malas..banyak keje..member aku nk pegi Langkawai..so list aku dh panjang dgn nama2 coklat yg aku nk kirim..nasib la. sapa suh offer..

sebut pasal Langkawi...bestnye. Dah lama x pegi. Jom weh..? ada sape2 nk join..? tp lepas kita capai target fossil k..

2 comments:

  1. artikel sape g ciplak..

    ReplyDelete
  2. ini saya punya idea. tidak ciplak!

    ReplyDelete